RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

ULTIMA ORĂ | Decizia instanței în procesul dintre Gigi Becali și Florin Talpan

Decizie neașteptată de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie! Procesul dintre Gigi Becali și Florin Talpan va fi rejudecat de către aceeaşi instanţă, după ce ÎCCJ a admis recursul intentat de către Becali.

În martie 2018, Curtea de Apel București a decis că Gigi Becali trebuie să plătească 30.000 de euro, reprezentând despăgubiri către Florin Talpan.

Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

Admite recursul declarat de pârâtul Becali George împotriva deciziei civile nr. 271 A din 19 martie 2018 a Curţii de Apel Bucureşti. Casează decizia recurată şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel”, se arată în hotărâre.

Juristul Florin Talpan a devenit un adevărat simbol pentru fanii CSA Steaua, după ce a pledat în instanță pentru marca și palmaresul ‘roș-albaștrilor’, în duelul cu Gigi Becali și FCSB.

CSA Steaua București a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB și a recuperat marca Steaua de la Gigi Becali. Palmaresul din perioada 1947 – 2003 aparține CSA. Decizia nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel.

2 gigi becali talpan 1

„Îl iau și în brațe pe Talpan, îi strâng mâna, dar 30 de mii de euro sunt bani mulți. Uite-l, ia! Vrea bani degeaba, ia, întrebați-l: domnu’ Talpan, vreți bani degeaba?! Fugi după el, du-te, du-te vezi ce zice”, a spus Gigi Becali.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare