OFICIAL | Craiova și-a ales antrenorul! Ce trebuie să facă Mihai Rotaru după venirea noului tehnician

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor după ce italianul Cristiano Bergodi și-a dat demisia la finalul meciului pierdut pe teren propriu, scor 0-1, cu Chindia Târgoviște!

Rămasă fără antrenor la finalul meciului pierdut în ultima etapă, Universitatea Craiova i-a găsit înlocuitor lui Cristiano Bergodi! Corneliu Papură, fostul antrenor al Craiovei, revine pe banca oltenilor după alte două mandate petrecute la cârma echipei, dar rămânerea sa este condiționată de un singur lucru. Patronul echipei, Mihai Rotaru, va trebui să rezolve un conflict intern iscat între Papură și un membru al clubului oltean.

corneliupapura

Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva momente pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Aflat în conflict cu medicul echipei, Claudiu Stamatescu, viitorul lui Corneliu Papură se va decide abia după revenirea medicului de la acțiunile echipei naționale. Rămânerea lui Papură este condiționată de îndepărtarea lui Stamatescu de la Craiova, cu care a avut chiar și un conflict, ce a dus în cele din urmă la demiterea sa din al doilea mandat.

Astfel, potrivit ultimelor informații, Corneliu Papură a efectuat testul COVID-19 și dacă restul va fi unul negativ se va alătura lotului pentru a relua pregătirile.

14 victorii şi 4 eşecuri este bilanţul lui Cristiano Bergodi pe banca Universității Craiova, de la numirea sa pe banca echipei, în luna mai a acestui an.

13 victorii, 4 egaluri, 10 înfrângeri în toate competiţiile sunt rezultatele înregistrate de Craiova în cele două mandate ale lui Cornel Papură ca antrenor principal al echipei.

Universitatea Craiova are două înfrângeri în ultimele trei meciuri și a pierdut fotoliul de lider în fața celor de la FCSB, echipă care are același număr de puncte, dar cu un golaveraj mai bun decât al oltenilor.

Citește și Transferurile lui Dinamo, criticare de o legendă a câinilor: “S-au adus foarte mulți jucători, dar nu unde au nevoie!”