ULTIMA ORĂ | Condiții stricte pentru reluarea antrenamentelor în Liga 1! Anunțul LPF

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a întocmit un document privind condițiile necesare pentru reluarea antrenamentelor de către echipele din Liga 1. Protocolul a fost transmis către Federația Română de Fotbal (FRF), Asociația Fotbaliştilor Amatori si Nonamatori (AFAN) şi Ministerul Tineretului și Sportului (MTS).

LPF susţine demersul ministrului Tineretului și Sportului, Ionuţ Stroe, de a se elabora, la nivelul Guvernului, o ordonanţă care se fie aplicabilă pentru tot sportul românesc.

Liga Profesionistă de Fotbal propune ca Liga 1 să fie reluată la începutul lunii iunie, pentru a se încheia până la începutul lunii august.

Au mai rămas de disputat 8 etape din play-off și 12 runde din play-out.

În cursul zilei de astăzi, am înaintat documentul intitulat ”Protocol de reluare a pregătirii centralizate tip cantonament cu circuit închis pentru cluburile din LIGA 1” către FRF, AFAN și Ministerul Tineretului și Sportului, pentru ca acesta să poată fi luat în considerare la elaborarea documentelor ulterioare. Documentul de mai sus a fost comunicat și tuturor reprezentanților cluburilor din Casa Liga 1.

Tot astăzi, reprezentanții LPF au fost invitați să participe la prima întâlnire a Grupului de Lucru pentru Norme Speciale constituit la nivelul FRF. În cadrul întâlnirii, vor fi dezbătute și documentele transmise de Ligă către Federația Română de Fotbal în ultima perioadă (propuneri de modificare a regulamentelor, protocol de reluare a pregătirii etc)“, se arată într-un comunicat.

CITEȘTE ȘI -> Liga 1 NU se va relua în Turcia! Când poate reveni fotbalul în România. Anunțul făcut de LPF

Spynews.ro