RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

ULTIMA ORĂ | Cine este noul antrenor al Astrei Giurgiu

Marius Măldărăşanu a fost numit antrenor principal al echipei Astra Giurgiu, în locul lui Gheorghe Mulţescu. Giurgiuvenii au încheiat actualul sezon al Ligii 1 pe locul 5.

Măldărășanu, în vârstă de 43 de ani, se află la prima experiență ca antrenor în Liga 1. Fostul internațional a pregătit în ultimii doi ani echipa satelit Astra Giurgiu II, din Liga a 3-a.

Potrivit unui comunicat al clubului Astra Giurgiu, Marius Măldărășanu va fi ajutat de către Bogdan Argeş Vintilă, Laurenţiu Costache (fost antrenor secund la Astra II) şi Ionuţ Boşneag, staff-ul tehnic urmând să fie completat şi cu un preparator fizic.

Nu a fost specificată durata contractului dintre Astra Giurgiu și Marius Măldărășanu.

Marius Măldărășanu a evoluat ca mijlocaș central, înregistrând opt selecții la echipa națională a României. Și-a început cariera de seniori la Petrolul Ploiești, dar s-a remarcat la Rapid București, cu care a câștigat două campionate și trei Cupe ale României. Măldărășanu a jucat și în Turcia, la Beșiktaș, încheindu-și cariera la FC Braşov.

Astra Giurgiu îşi va relua luni, 11 iunie, pregătirile în vederea sezonului 2018-2019, la Ploieşti, reunirea fiind programată la ora 17.00.
Astra are în program efectuarea vizitei medicale, miercuri, 13 iunie, apoi pe 16 iunie se pleacă în primul cantonament, la Poiana Braşov (care va dura până în 26 iunie). Din 29 iunie, prim-divizionara va efectua un turneu în Slovenia, la Zrece, stagiu care se va încheia în 13 iulie.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare