Cazuri de COVID-19 la o echipă din Liga 1! Antrenorul și un fotbalist au fost izolați de restul lotului

liga 1

Pandemia de coronavirus se pare că le dă în continuare bătăi de cap echipelor de fotbal din Liga 1, iar ultimele cazuri au apărut în cadrul unui club de tradiție din România!

Cu doar o zi înainte de partida din optimile Cupei României, contra celor de la Universitatea Cluj, formația UTA Arad s-a confruntat cu simptome specifice coronavirusului. Potrivit livearad.ro, antrenorul Laszlo Balint și jucătorul Sorin Buștea au fost imediat izolați față de restul grupului și au efectuat teste PCR, urmând ca rezultatul să vină în această seară.

Laszlo-Balint-uta-arad-liga-2

La conferința de presă premergătoare confruntării cu U Cluj, pentru arădeni a fost prezent antrenorul secund al echipei, Alin Pânzaru, dar şi Alexandru Meszar, care cel mai probabil vor sta pe bancă la meciul de mâine.

“Bătrâna Doamnă” a anunțat astăzi și transferul fostului jucător al celor de la CFR Cluj, Andrei Peteleu, după ce în urmă cu doar câteva zile au reușit să îl aducă și pe fostul atacant al FCSB-ului, Adrian Petre. De asemenea, UTA s-a despărțit de Alexandru Oroian, fotbalist care va evolua pentru CFR Cluj.

Arădenii vor juca mâine, de la ora 17:15, pe terenul celor de la Universitatea Cluj, în optimile Cupei României.

În ceea ce privește campionatul, formația lui Laszlo Balint ocupă în acest moment locul 9 în Liga 1, cu 28 de puncte acumulate în cele 22 de partide disputate în actualul sezon, la 12 ani de la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Citește și VIDEO | Remiză spectaculoasă între UTA Arad și Hermannstadt