RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

ULTIMA ORĂ | Alertă la Gaziantep! Caz de coronavirus la echipa lui Șumudică

Clubul turc Gazișehir Gaziantep, unde se află românii Marius Şumudică, Alin Toşca şi Alexandru Maxim, a anunțat că a depistat cu caz de infectare cu noul coronavirus. Toate antrenamentele au fost anulate, iar jucătorii și staff-ul tehnic vor sta izolați.

Persoana depistată pozitiv la COVID-19 este un membru al staff-ului, dar numele nu a fost oferit publicității.

Clubul Gaziantep a precizat că va continua procesul de testare pentru coronavirus. Echipa turcă a reluat antrenamentele pe 11 mai.

Joi, 28 mai, au fost realizate teste la coronavirus COVID-19 pentru toți fotbaliștii, delegația tehnică și ceilalți angajați ai clubului. După examinarea testelor, s-a constatat că un membru al staff-ului nostru a fost depistat pozitiv. Antrenamentele echipei au fost anulate pentru această zi. Vă vom informa cu privire la evoluțiile ulterioare„, se arată într-un comunicat.

Antrenorul Marius Șumudică s-a alăturat mai târziu echipei, în condițiile în care a fost nevoit să stea în carantină după ce a venit din România în Turcia.

Campionatul Turciei ar trebui să fie reluat pe 12 iunie, dar au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus în ultima săptămână, la mai multe echipe din prima ligă.

CITEȘTE ȘI -> Liga Campionilor se poate juca într-o singură țară europeană! Propunerea UEFA

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare