CSM Slatina, echipă care evoluează în Liga a 4-a, a primit o veste bună. Consilierii locali au aprobat, miercuri, un proiect de hotărâre prin care şi-au dat acordul pentru predarea către Compania Naţională de Investiţii (CNI) SA a Stadionului „1 Mai”, în vederea construirii unei noi arene.

Potrivit proiectului care a primit girul Consiliului Local Slatina, amplasamentul – teren în suprafaţă de 31.684 metri pătraţi se predă liber de sarcini pe bază de protocol, în vederea şi pe perioada realizării de către CNI SA a obiectivului de investiţii: „Construire şi dotare Complex Sportiv – Stadion Municipal 1 Mai, municipiul Slatina.

Imagini pentru csm slatina stadion

Conform realitateadeolt.net, municipalitatea va suporta cheltuielile privind demolarea construcţiei existente şi pentru racordarea noii arene la reţelele de utilităţi.

Consiliul Local Slatina se obligă ca, după predarea ampalasamentului şi a obiectivului realizat, să menţină destinaţia acestuia şi să îl întreţină pe o perioadă de minim 15 ani.

Noua arenă va avea peste 10.000 de locuri, valoarea investiţiei ridicându-se la 90 de milioane de lei.

CSM Slatina evoluează în Liga a 4-a a Județului Olt ,se află pe primul loc după 19 etape cu 57 de puncte și se îndreaptă către promovarea în Liga a 3-a