Uite transferul, nu e transferul! Becali a luat foc: “Nu-l mai luăm!” Reacția impresarei

FCSB îl vrea pe Aissa Bilal Laidouni, însă Gigi Becali a făcut scandal și susține că n-are de gând să plătească vreun comision pentru impresara jucătorului.

“Nu-l mai luăm. I-am spus să-i dublăm salariul, i-am trimis contractul, iar impresara a zis că trebuie să luaţi în calcul procente şi comision pentru impresar. Şi eu am zis ‘Asta e culmea’. Eu, FCSB, să dau comision. Vrei comision? Ia comision de la cine îl aduci. Îţi iei comisionul de dinainte. Eu negociez banii mei. Cum să-ţi dau ţie bani, când tu reprezinţi jucătorul? Ia de la client, de ce să iei de la mine?

Vrea şi procent. Vrea procent din vânzare. Bă, eşti nebun? Nu am nevoie de Laidouni şi gata. Îi trimit contractul jucătorului şi îi zic: Vrei 10.000 sau rămâi la Voluntari! Semnezi sau nu semnezi? Uite ce spune impresarul tău”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Liubliana Nedelcu, impresara jucătorului, nu exclude ca fotbalistul de 22 de ani să ajungă în cele din urmă la FCSB.

“Nu ne vom pune niciodată în calea transferului unui fotbalist din cauza comisionului nostru, dar ne vom opune când jucătorul nu este mulțumit! Aissa Laidouni este un fotbalist care a demonstrat deja în România, nu vorbim despre un fotbalist care vine acum și ne gândim ca poate nu se adaptează. Din punctul meu de vedere, Laidouni este cel mai bun mijlocaș ‘box to box’ din campionatul nostru.

Orice club ar trebui să știe că în momentul în care un jucător străin vine din afară aici, el are încredere în impresarul care îl aduce. Pentru că atunci când Aissa sau familia lui au avut nevoie eu am fost alături de ei, nu altcineva. Așteptăm răspunsul FCSB-ului în urma discuțiilor noastre și apoi vom lua o decizie”, a afirmat cea care îl reprezintă pe Laidouni.