Dan Nistor s-a remarcat la Dinamo după primele 12 etape din Liga 1. Mijlocașul a fost convocat la echipa națională pentru meciurile cu Insulele Feroe și Norvegia, din preliminariile EURO 2020. Multă lume consideră că Nistor ar trebui să fie un om de bază pentru ‘tricolori’, iar Dusan Uhrin a vorbit despre calitățile căpitanului de la Dinamo.

Dan Nistor (31 de ani) are doar trei meciuri la echipa națională. Ultima oară a fost convocat în luna iunie, dar a rămas pe banca de rezerve la confruntările cu Novegia și Malta.

2 goluri și 4 pase decisive a reușit Nistor în acest sezon la Dinamo, în 5 meciuri.

Nistor este jucătorul meu preferat din România. El este un căpitan cu adevărat. Joacă cu inima fiecare meci. Dacă face vreo greșeală, eu închid ochii pentru că el e prea important pentru Dinamo. Dacă sunt suporter și merg la meci, merg să-l văd pe Nistor. El arată foarte bine, stă bine și fizic și tactic, e un jucător natural. Mi-a spus că a început fotbalul la 20 de ani, a fost o surpriză pentru mine.

Este perfect pentru România. Are calitate și este foarte bun pentru fazele fixe, stă bine pe faza ofensivă, este luptător pe teren, echipa națională are nevoie de un fotbalist ca el la mijloc, sunt sigur. Sper că va avea o șansă„, a spus Dusan Uhrin, într-un interviu pentru site-ul doardinamo.ro.