UEFA pregătește cupe europene la foc automat în luna august! Care este scenariul cel mai vehiculat

UEFA

Forul european a refăcut calculele pentru finalul actualului sezon continental, atât în Champions League și Europa League.

Vehiculată inițial, la debutul pandemiei de coronavirus care a oprit competițiile europene, varianta cu meciuri eliminatorii jucate într-o singură manșă a revenit în actualitate pe holurile de la Nyon. Spaniolii de la AS suțin că la Comitetul Executiv al UEFA din 17 iunie, această soluție va fi cel mai probabil adoptată astfel încât stagiunea 2019-2020 să își desemneze câștigătoarele.

champions-league-europa-league-trofee-UEFA

Conform oficialilor forului condus de Aleksandr Ceferin, meciurile rămase de jucat din optimi în cele două competiții, cât și sferturile de finală se vor disputa cel mai probabil pe terenuri neutre. Apoi modelul din handbal va fi copiat și fotbal. Astfel, semifinalele și ultimul act al UEFA Champions League și Europa League se vor disputa sub forma unui Final Four în orașele desemnate să gazduiască duelul decisiv pentru trofeu, Istanbul, respectiv Gdansk. Toate partidele ar trebui să se desfășoare în intervalul 6-29 august fără spectatori.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali lansează un nou atac în războiul cu CSA Steaua: “Vă promit eu că nu promovează”

Spynews.ro