UEFA chiar vrea un meci de Champions League în România! A întrebat când se joacă FCSB – Chindia pe Arena Naţională

Meciul din optimile Champions League, Atletico Madrid – Chelsea, are şanse foarte mari să se dispute pe Naţional Arena, la Bucureşti.

Partida din fazele superioare ale celei mai tari competiţii intercluburi din lume are loc pe data de 23 februarie, de la ora 22:00.

SuporteriNationalArena

Echipa din Anglia nu se poate deplasa către Spania din cauza noii tulpine de Coronavirus care a apărut în Marea Britanie, iar cei de la Atletico trebuie să găsească un stadion pe care să se poată desfăşura meciul.

Chelsea

Cei de la Madrid s-au gândit deja unde vor să dispute meciul cu Chelsea şi au propus stadioanele Arena Naţională, din Bucureşti, şi A. Le Coq Arena, din Tallinn, Estonia, iar o decizie finală urmează să fie luată de cei de la UEFA.

UEFA s-a interesat deja la cei care administrează stadionul din Bucureşti ce meci se desfăşoară în apropierea datei de 23 februarie pe Naţional Arena. Aceştia au transmis că se joacă FCSB – Chindia cu o zi înainte, dar asigură că nu vor fi probleme, pentru că gazonul se prezintă în condiţii excelente, informează Digisport.

arena nationala

Un anunţ cu privire la stadionul pe care se va juca meciul Atletico – Chelsea urmează să fie făcut în cursul zilei de azi.

Atletico se simte bine pe Arena Naţională, în 2012 reuşind să câştige finala Europa League, jucată împotriva celor de la Bilbao, terminată cu scorul de 3-0 pentru Madrileni.

Meciul dintre Leipzig şi Liverpool se află în aceeaşi situaţie şi se va disputa pe stadionul din Budapesta.

liverpool scaled

Citeşte şi NEWS ALERT | Național Arena ar putea găzdui un super meci din optimile Champions League. Cum s-a ajuns aici