U21 sau naționala mare? Mutu și Rădoi s-au înțeles! Unde va evolua Ianis Hagi

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale, și Adrian Mutu, selecționerul naționalei U21, au ajuns la o înțelegere în privința lui Ianis Hagi.

”Briliantul” a explicat că locul fiului ”Regelui” este la echipa națională de seniori, datorită formei foarte bune pe care a avut-o în ultima perioadă.

După ce a ajuns în Scoția, Ianis a bifat 7 apariții pentru Rangers, în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goluri.

În meciul cu Braga din Europa League, tânărul fotbalist a reușit o ”dublă” care a adus victoria echipei sale pe ”Ibrox”, în fața a 50.000 de spectatori.

“E pentru echipa naţională mare, Ianis. Cred că forma în care se află… Sper eu să fie unul jucătorii determinanţi la echipa naţională mare. Păi nu aş putea să văd cum să mă ajute dacă e la naţionala mare. Dacă s-ar fi întâmplat ceva cu el, în sensul că nu ar fi jucat şi ar fi într-o perioadă să spunem grea aşa cum s-a întâmplat înainte să plece din Belgia, probabil că ar fi venit la naţionala de tineret atât pentru calităţile pe care le are şi pentru a-i da şansa de a-l revitaliza, de a fi gata pentru naţionala mare. 

Până acum se pare că da, este într-o formă bună, a făcut jocuri foarte bune, are un moral presupun extraordinar în momentul de faţă şi sper să îl aibă şi într-o lună, atunci când Mirel va avea nevoie de el” a declarat Adrian Mutu, potrivit TelekomSport.

adrian mutu tineret

Citește și Replica fabuloasă a lui Tamaș! Cum se apără fotbalistul de coronavirus: „Trebuie să folosim alcool de peste 60 de grade”:)