”U” Cluj, înfrângere surprinzătoare! Comuna Recea a câștigat cu un penalty controversat

Fotbal Comuna Recea a produs surpriza și a învins-o pe Universitatea Cluj cu 1-0, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii a 2-a, pe un stadion impracticabil.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Marius Coman, fostul jucător al celor de la ”U” Cluj, în minutul 52, dintr-un penalty controversat. În careul ”studenților”, a avut loc un presupus contact între fundașul Carol Taub, care încerca să protejeze mingea, și jucătorul gazdelor, Alin Fica.

În urma acestei faze, centralul Mihai Amorăriței a dictat lovitură de pedeapsă în favoarea celor de la Recea, asta și după ce s-a consultat și cu unul dintre asistenții săi, care era mai aproape de fază. Clujenii au protestat, dar degeaba. Fostul ”student” Marius Coman a marcat unicul gol al partidei.

u cluj victorie

Însă la modul în care s-a desfășurat meciul, Fotbal Comuna Recea a meritat victoria. Maramureșenii au fost mai periculoși în prima repriză când au avut trei situații de a marca.

În partea a doua, tot gazdele au fost mai aproape de a marca, însă nu au reușit să-și fructifice șansele, cu excepția golului venit din penalty. Fundașul Oiță a amenințat poarta adversă cu două lovituri de cap în debutul reprizei, iar pe final, iar jucătorii din Recea au trimis câteva șuturi mai periculoase, fără sorți de izbândă.

u cluj slatina

”U” Cluj a încercat să pună probleme doar la fazele fixe, dar formația din Recea a reușit să scape ușor. Nici rezervele care au intrat la pauză sau pe parcursul reprizei secunde nu au adus prospețime în jocul ardelenilor.

”U” Cluj se află în acest moment pe locul 8 cu 26 puncte, iar Fotbal Comuna Recea urcă pe locul 13 cu 19 puncte. Etapa viitoare, clujenii merg la Constanța pentru duelul cu Farul, iar maramureșenii așteaptă acasă pe liderul U Craiova 1948 SA.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Dezvăluire incredibilă în privința Ligii 2: „FRF organizează ilegal competiția!”