U Cluj a depus la FRF un memoriu prin care solicită promovarea directă în locul celor de la Academica Clinceni, ocupanta locului al doilea în Liga a 2-a. 

Clujenii cer Federaţiei să investigheze relaţiile dintre Academica şi vicecampioana din Liga 1, FCSB.

“Am luat deja legătura cu o casă de avocatură și sperăm să trimite în cursul zilei de astăzi un memoriu către FRF și Comitetul Executiv. Le vom cere să analizeze mai atent aceste legături”, a declarat președintele “U”, Radu Constantea, pentru Gazeta Sporturilor. U Cluj a terminat sezonul pe locul 3, care duce la baraj, la 5 puncte de Clinceni, echipă promovată direct în Liga 1. 

Gigi Becali a reacţionat la auzul veştii că cei de la U Cluj pun în discuţie promovarea echipei din Clinceni.

„Nu e voie să avem o legătură de acum înainte, de când Clinceniul a intrat în Liga 1. Contează doar dacă sunt implicat la două echipe din aceeași competiție! De exemplu, Hagi are jucători împrumutați la U Cluj, deci nici clujenii nu aveam voie să promoveze!

O să le cer celor de la Clinceni banii înapoi.

Vasi Geambazi a vrut să se laude. S-a lăudat la Ștucan și a mințit că e arhitectul Clinceniului. E problema lui. Dacă el se dă mare, de ce să am eu probleme? Trebuie să suport eu? Sau cei de la Clinceni?

Ce, eu hotăresc la Clinceni? Vasi nu are nicio legătură cu FCSB sau cu vreo companie la care eu sunt proprietar. Nu știu la ce a fost el arhitect. Doar am împrumutat câțiva jucători, care erau la mine la academie”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Cei de la U Cluj acuză implicarea lui Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, la clubul din Clinceni şi susţin că relaţia dintre cele două cluburi ţine mai mult decât de împrumutul unor jucători.