Turris Turnu Măgurele caută antrenor. EXCLUSIV: Reacția conducerii după plecarea lui Florin Bratu

Pe locul secund în Liga a II-a, Turris Turnu Măgurele a rămas fără antrenor. Florin Bratu și-a anunțat ieri demisia. 

Doar 4 meciuri a stat Florin Bratu la Turris, echipă pe care a preluat-o de pe primul loc și a lăsat-o pe poziția secundă. Bratu a bifat o singură victorie, chiar la debut, cu Gloria Buzău, 2-1.

Fostul dinamovist a cerut să plece, motivând o incompatibilitate cu jucătorii.

DETALII AICI: Demisie la vârf în Liga a 2-a! „Aveam alte idei despre fotbal”

Conducerea clubului a fost luată prin surprindere. Mădălin Ioniță, președintele divizionarei secunde, a confirmat varianta lui Florin Bratu.

A venit cu o altă concepție și a ajuns la concluzia că profilul jucătorilor nu se pliază pe ceea ce ar fi dorit el. A încercat două sisteme de joc, însă, la noi nu este o concurență foarte mare pe posturi. Probabil, dacă venea în pauza competițională și ar fi trasat lotul după stilul său, era altceva. În orice caz, discuția cu Bratu a fost amiabilă, el a venit și a spus că este mai bine să plece. Eu cred că am câștigat un prieten în fotbal, în persoana lui Florin Bratu“, a spus președintele echipei din Turnu Măgurele, pentru realitateasportiva.net.

Cred că avem nevoie de un antrenor care să fie mai apropiat de profilul pe care l-a avut Lincar. Eventual, unul care chiar să fi lucrat cu el și care să cunoască bine jucătorii“, a adăugat Mădălin Ioniță.

Unul dintre antrenorii care ar corespunde descrierii este Marius Baciu, care o pregătește acum pe Daco Getica. Baciu și Lincar au colaborat la Concordia Chiajna. În plus, Baciu îi cunoaște foarte bine pe actualii componenți ai echipei din Turnu Măgurele.

 

Spynews.ro