Pe 16 decembrie, Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești va găzdui ”Turneul lupilor 2018”, eveniment organizat de promotorul Adrian Troscenco.

Echipe de tradiție precum Petrolul, Dinamo, Rapid și Steaua, alături de marii jucători care au scris istorie pentru ele, vor realiza întrecere de fotbal în sală.

Citește și MM Stoica dă din casă! Ce spune despre transferurile iernii. FCSB vrea să repatrieze un fundaș central

Mulți dintre jucătorii care se vor prezenta au confirmat deja participarea, astfel că în Ploiești vor veni la eveniment următorarele foste glorii:

  • Steaua- Martin Tudor, Ghionea, Miu, Petre Marin, Paraschiv, Rădoi, Neaga, Vali Badea, Aliuţă şi Mozacu
  • Dinamo- Prunea, Florea, Năstase, Ionuţ Badea, Cernat, Lupescu, Florin Petre, Marius Niculae, Mihalcea şi Ciprian Marica
  • Rapid- Toader, Motroc, Iencsi, Ţâră, Dulca, Bolohan, Pancu, Butoiu, Bădoi şi Târţău
  • Petrolul- generaţia care a câştigat Cupa României în 1995- Ion Catană, Daniel Chiriţă, Abăluţă, Pârlog, Grama, Zafiris, Zmoleanu, Pura şi actualul preşedinte, Cristi Vlad 

Înainte de marele turneu, pe 15 decembrie, arena ‘Ilie Oană’ va găzdui de la ora 13.30, evenimentul caritabil Trofeul Speranţei. Echipa de tradiție a orașului, Petrolul Ploieşti, va da piept cu Naţionala Artiștilor Fotbalişti, dar şi cu divizionara din Liga a IV-a din București, formaţia Carmen București. Prețul de intrare este de 10 lei, iar echipele vor juca meciuri demonstrative amicale pentru a stârni zâmbetul copiilor! 

Citește și „Nici măcar aproape!” Presa norvegiană critică dur naționala după înfrângerea în fața României