Tunul financiar dat de Becali poate veni din Spania, de fapt! ,,Cu siguranţă poate rezista afară”

Gigi Becali poate da o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor în această perioadă de mercato, dacă îşi va vinde din vedetele echipei.

Cele mai mari şanse de a pleca de la FCSB le are în acest moment Olimpiu Moruţan, o ofertă din Emiratele Arabe Unite fiind venită pe numele lui. Suma de transfer nu este una mică deloc, ci chiar fabuloasă, mai exact 10.500.000 de euro, însă Gigi Becali vrea să obţină 15.000.000 de euro de pe urma mijlocaşului.

FCSB Morutan

Valeriu Iftime, cel care deţine 10% din viitorul transfer al lui Moruţan, spune că nu era de acord iniţial cu plecarea fotbalistului în zona arabă. Acesta s-a mai liniştit un pic după ce a aflat un detaliu din tranzacţie. După ce va semna cu Al Jazira, cel mai probabil, mijlocaşul ar putea fi transferat la scurt timp în campionatul Spaniei, unde ar mai avea o echipă arabii.

,,Nu eram de acord ca Moruţan să plece în Golf, am aflat după aceea că putea fi o pistă o echipă de mijlocul clasamentului din Spania şi atunci mi-am mai domolit discurul. Dau milionul meu înapoi numai ca el să rămână jucător undeva în Europa. Pentru că este un talent pe care nu trebuie să îl pierdem aşa uşor.

valeriu-iftime

Este unul din cei mai buni număr 10 din România, este un atlent pe care fotbalul românesc nu l-a avut demult. Să demonstreze în cupele europene, în echipa naţională şi mai întâi la FCSB, după aia în cupe, apoi cu siguranţa poate rezista afară. Dacă nu se poate stinge ca foarte mulţi aşţi fotbalişti români care au făcut ceva în România şi afară au fost mult mai palizi.’‘, a declarat Valeriu Iftime pentru Telekomsport.

Citeşte şi VIDEO | Victorie mare pentru echipa lui Boloni, în Grecia. Panathinaikos a evoluat în inferioritate numerică

Echipa din Spania despre care vorbeşte Iftime ar putea fi Girona, formaţie care se află pe locul 8 în Liga a 2-a din Spania. Catalanii sunt deţinuţi de şeicul Mansour, în City Football Group, la fel ca formaţiile Al Jazira, Manchester City sau New York City.

morutan

16 meciuri a jucat Olimpiu Morutan pentru FCSB în acest sezon, unde a reuşit 3 goluri şi 10 assisturi.

1.300.000 de euro este cota mijlocaşului de la FCSB, potrivit transfermarkt.com.

morutan bucurie

Citeşte şi Cel mai nou pariu din Liga 1, pregătit să explodeze! ,,Va fi peste Moruţan şi Man”