Tudor Băluță recunoaște greșelile din meciul cu Suedia. “Avem de învățat”

Tudor Băluță a fost cel mai tânăr jucător din echipa de start a României împotriva Suediei, scor 1-2. Mijlocașul în vârstă de 19 ani consideră că greșelile din apărarea ‘tricolorilor’ au făcut diferența la Stockholm.

Au marcat pentru gazde Quaison (33′) şi Claesson (40′). România a înscris prin Keşeru (58′).

Am fi putut face mai mult în acest meci, cu siguranță. Puteam obţine cel puţin un egal, nu ne-am ridicat la nivelul dorit în prima repriză. Am făcut niște greșeli în urma cărora au venit golurile. Niciodată nu trebuie să ne dăm bătuți, indiferent de scor. Era 2-0 la pauză și în a doua repriză am fi putut marca și cel de-al doilea gol. Avem de învățat din acest meci, să vedem greșelile făcute.

Mergem încrezători la următoarele partide. Vorbim despre un singur meci din multele pe care trebuie să le jucăm, cu siguranță nu s-a jucat calificarea. În a doua repriză am jucat mai bine, dar nu mergem dezamăgiţi la următorul meci. Sper să obţinem cele trei puncte cu Feroe“, a spus Tudor Băluță.

Următorul joc al ‘tricolorilor’ este programat marţi, 26 martie, de la ora 21.45, pe stadionul echipei CFR Cluj, contra Insulelor Feroe.

Spynews.ro