RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

„Tricolorii”, la vaccin! Planul FRF pentru jucătorii echipei naţionale

Răzvan Burleanu vrea ca toţi tricolorii să fie vaccinaţi până la meciurile echipei naţionale din preliminariile CM 2022! Startul campaniei de calificare va fi în luna martie, când se vor disputa meciurile cu Macedonia şi Germania.

Preşedintele FRF a dezvăluit în ce fel va decurge campania de vaccinare a internaţionalilor convocaţi la loturile României.

„Planurile noastre sunt să vaccinăm jucătorii naţionalei până la meciul cu Germania. Deocamdată aşteptăm, e o chestiune de soft pentru a ni se permite ca noi, ca federaţie, să putem crea un cont pe platforma de vaccinare. Team-managerii de la fiecare lot se vor ocupa de programarea jucătorilor şi vor ţine legătura cu ei.

Ne bucurăm că loturile olimpice şi cele naţionale au fost incluse în categoria a doua de vaccinare. Şi că într-o perioadă scurtă de timp vom putea trece la vaccinarea tuturor sportivilor şi a celor din staff-urile tehnice. Cei din străinătate vor fi vaccinaţi în ţară. Procedura este făcută prin intermediul statului român, deci fiecare persoană trebuie să vină în ţară ca să treacă prin această procedură.

Încercăm să identificăm cu cluburile din străinătate cele mai bune date astfel încât jucătorii români să facă şi vaccinul şi rapelul. Vaccinarea este cea mai scurtă cale spre normalitate, iar în ceea ce mă priveşte mă voi vaccina în momentul în care îmi va veni rândul. Din păcate nu fac parte din niciun staff tehnic al unei echipe naţionale şi prin urmare rândul meu va veni pe undeva prin aprilie sau final de martie„, a explicat Burleanu.

România va debuta în preliminariile CM 2022 pe 25 martie, atunci când va întâlni Macedonia de Nord la Ploieşti. Trei zile mai târziu este programat duelul cu Germania de pe Arena Naţională.

CITEŞTE ŞI: Când ar putea reveni spectatorii pe stadion! Răzvan Burleanu: ,,Discutăm în acest moment cu reprezentanţii Guvernului”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare