RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Tricolorii fac apel la suporteri! Românii promit spectacol la Bologna

Tricolorii din naţionala de tineret sunt conectaţi total la miza semifinalei cu Germania de la EURO 2019. Ianis Hagi şi George Puşcaş, doi dintre cei mai importanţi jucători, au postat mesaje în care cer sprijinul fanilor la Bologna.

Hagi, Puşcaş şi Florinel Coman sunt cei mai buni marcatori ai României în meciurile din faza grupelor. Toţi cei trei jucători au înscris câte trei goluri.

Încă de când am terminat campania de calificare noi am crezut că putem merge până la capăt la Euro. Va mulțumim pentru tot sprijinul din grupe. Pentru meciul următor avem nevoie de energia adunată a celor 3 meciuri jucate până acum. Nu doar energia voastră, dar și a noastră, a scris Ianis Hagi.

Împreună am realizat acest fantastic obiectiv de a juca semifinalele Campionatului European și de a fi prezenți la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mulțumim pentru susținerea tuturor românilor de pretutindeni. Visul nu se oprește aici. Hai România, toți împreună, este și mesajul lui George Pușcaș.

La Bologna, suporterii români vor avea parte de o surpriză la meciul cu Germania. FRF le-a pregătit mii de steguleţe tricolore pentru un moment de neuitat la startul partidei.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare