RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Trei jucători de la FCSB, în echipa ideală a etapei a doua din Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a etapei a doua din Liga 1, play-off și play-out. FCSB are cei mai mulți jucători, trei, iar Bogdan Vintilă a fost desemnat antrenorul etapei.

Iată rezultatele înregistrate în etapa a doua din Liga 1:

FCSB a impresionat în victoria cu Universitatea Craiova, scor 4-1. Marcatorii Răzvan Oaidă, Florin Tănase și Dennis Man au fost incluși în echipa ideală a etapei.

Echipa etapei a 2-a play off-out

PORTAR
Răzvan Pleşca (Gaz Metan / 37 de ani / 27 jocuri)
 – Revenit în poarta medieşenilor după un meci, a bifat o nouă partidă fără gol primit, a 11-a din ediţia curentă, capitol la care este depăşit doar de Arlauskis.

FUNDAŞI
Alexandru Paşcanu (FC Voluntari / 21 de ani / 7 jocuri)
 – A marcat primul său gol în CASA Liga 1, cu o execuţie foarte frumoasă. Prinde pentru a doua oară echipa etapei de când s-a transferat la gruparea ilfoveană.
Cosmin Frăsinescu (Poli Iaşi / 35 de ani / 23 jocuri) – A făcut un meci fără greşeală. A ajuns la 396 de prezenţe pe prima scenă, fiind jucătorul activ cu cele mai multe jocuri.
Gabriel Tamaş (Astra / 36 de ani / 20 jocuri) – Siguranţa arătată de experimentatul fundaş în faţa adversarilor a dat încredere echipei. În plus, a marcat din penalty singurul gol al meciului.

MIJLOCAŞI
Răzvan Oaidă (FCSB / 22 de ani / 21 jocuri) 
– A avut cea mai bună prestaţie de când s-a transferat la gruparea bucureşteană. A înscris două dintre cele patru goluri ale roş-albaştrilor.
Eugeniu Cebotaru (Academica / 35 de ani / 24 jocuri) – Deşi ilfovenii au pierdut, a fost printre cei mai buni jucători de pe teren. Şi-a trecut în cont un gol şi o pasă decisivă.
Florin Tănase (FCSB / 25 de ani / 25 jocuri) – A fost jucătorul cu cea mai consistentă evoluţie din derby. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. Este singurul fotbalist care a înscris în toate cele cinci ediţii de play-off.
Cristian Ganea (Viitorul / 27 de ani / 6 jocuri) – A rămas acelaşi jucător dispus să consume multă energie pe durata unui meci. A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din 2020.

ATACANŢI
Dennis Man (FCSB / 21 de ani / 18 jocuri) 
– Este un fotbalist cu calităţi tehnice deosebite, iar asta s-a văzut şi în ultima rundă, când a pus mari probleme adversarilor. Poate fi considerat şi un talisman pentru roş-albaştri, care nu au pierdut niciunul dintre cele 26 de meciuri din campionat în care a marcat.
Andrei Cristea (Poli Iaşi / 35 de ani / 23 jocuri) – Veteranul din atacul moldovenilor a fost din nou letal pentru adversari. A dat singurul gol al meciului, aceasta fiind a 105-a reuşită în principala competiţie internă.
Denis Alibec (Astra / 29 de ani / 21 jocuri) – A pus în permanenţă presiune pe adversari. A scos penalty-ul din care s-a înscris, acesta fiind al 21-lea gol marcat de Astra la care a contribuit decisiv.

ANTRENORUL ETAPEI
Bogdan Vintilă (FCSB / 48 de ani) –
 Cu el pe bancă, FCSB a câştigat clar derby-ul etapei, victoria punând capăt unei serii cu rezultate mai puţin reuşite în campionat. Graţie acestui succes, bucureştenii au urcat pe locul al doilea în clasament.

bogdan-arges-vintila-fcsb

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare