Trei jucătoare au primit wild card-uri la WTA Bucharest Open

Andreea Roșca, Elena Ruse și Miriam Bulgaru au primit wild card-uri din partea organizatorilor turneului WTA Bucharest Open, astfel că vor evolua direct pe tabloul principal al competiției de la Arenele BNR.

În vârstă de 19 ani, Miriam Bulgaru ocupă locul 437 WTA la simplu și are un bilanț de 14-6 în acest sezon, în care a câștigat un turneu ITF la Curtea de Argeș, al treilea ei titlu ITF al carierei. A învins-o acolo pe Andreea Mitu în finală, după care cele două s-au reîntâlnit în semifinale la Focșani, unde Mitu și-a luat revanșa.

Miriam Bulgaru

Tot în vârstă de 19 ani, Andreea Roșca are un sezon impresionant, ea adunând deja 4 titluri în turnee ITF de 15k. După ce la finalul anului trecut era pe locul 919, Andreea ocupă acum locul 258, după un bilanț de 44 de victorii și 8 înfrângeri anul acesta.

andreea rosca

Elena Gabriela Ruse (20 de ani, locul 195 WTA) a debutat în circuitul WTA chiar la București, anul trecut, reușind atunci prima victorie a carierei într-un turneu WTA.

elena ruse

La începutul lunii iulie, Ruse a reușit să ajungă în premieră pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem, pe iarba de la Wimbledon.

Tragerea la sorți a tabloului principal de la WTA Bucharest Open 2018 are loc azi, de la ora 15:00.

Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan sunt cele cinci românce acceptate direct pe tabloul principal al turneului de la București.

BRD Bucharest Open, turneu de categorie WTA International, este dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari. Irina Begu este campioana en titre.