FCSB i-a transferat pe Florentin Matei și pe Adrian Stoian, iar acum este bătaie mare între mijlocașii ofensivi pentru posturile de titulari. Olimpiu Moruțan este sfătuit de fostul său patron Valeriu Iftime să plece, pentru moment, de la FCSB. 

Moruțan nu a fost titular la FCSB nici înainte de ultimele transferuri, iar acum îi va fi cu atât mai greu să prindă minute suficiente, consideră finanțatorul echipei FC Botoșani.

El nu joacă și dacă au venit acești jucători, s-ar putea să fie o problemă acolo. Sigur, el trebuie să-și câștige postul, dar la FCSB e foarte greu să fii titular. Problema lui Moruțan este că nici până acum, fără acești doi noi jucători, tot nu a fost titular.

Și au mai fost și ultime două intervenții destul de greu de suportat: Acea eliminare, imediat după ce a intrat pe teren, și înlocuirea aceea rapidă după ce abia fusese introdus pe teren.

Moruțan e un talent absolut extraordinar, un jucător cu un potențial mare, dar trebuie să joace.

Ca să poată juca, el trebuie să meargă la orice altă echipă. Bineînțeles că orice echipă îl dorește. Nu am vorbit niciodată cu el, nu cred că va veni la Botoșani. Depinde și de strategia celor de la FCSB și de modul în care vor să trateze acești copii„, a Iftime la TV Digi Sport.

Moruțan a fost trimis în teren după pauză, la ultimul meci al anului trecut. Apoi, Nicolae Dică l-a schimbat cu Rusescu.

Mutarea și faptul că FCSB a pierdut derby-ul cu CFR (02, acasă) l-au enervat teribil pe Gigi Becali, care i-a cerut demisia lui Dică imediat după meci.