RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Transferurile de la FCSB, discuţii în familie! Gigi Becali: “Întrebaţi-l pe el, el face preţurile!”

Gigi Becali a reacţionat imediat atunci când vărul Ioan Becali a vorbit despre posibilul transfer al lui Florin Tănase de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a părut deranjat de o declaraţie a vărului său.

Agentul care a intermediat transferul lui Dennis Man la Parma a estimat preţul lui Florin Tănase, iar Gigi Becali a părut deranjat de evaluarea făcută de vărul său.

“Giovanni face şi preţurile jucătorilor mei, întrebaţi-l pe el. Ăla şapte-opt milioane, ăla trei milioane, întrebaţi-l pe el dacă ştie mai bine. Nu poate să aibă Tănase preţ la ora asta, când nu sunt transferuri. Dacă ascultaţi ce zice Giovanni, întrebaţi-l pe el, nu pe mine, a declarat Gigi Becali, pentru Sport.ro.

”Nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase. Da, sunt şanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali. Şi, bineînţeles, dacă şi Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5 – 4 milioane de euro şi atunci toate părţile pot fi mulţumite”, a fost declaraţia lui Ioan Becali care l-a stârnit pe patronul FCSB.

În vârstă de 26 de ani, Florin Tănase traversează un sezon excelent la FCSB. A evoluat în 20 de meciuri de campionat şi a marcat 15 goluri pentru liderul din Liga 1. Tănase şi-a trecut în cont şi trei pase decisive.

3 milioane de euro este cota de piaţă a căpitanului de la FCSB pe site-urile de specialitate.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare