Transferul lui Ianis Hagi, anunţat în câteva zile: “Am încredere în el!”

Gheorghe Hagi a dezvăluit că doar trei echipe au rămas în cursa pentru transferul lui Ianis Hagi. Decizia finală îi va aparţine jucătorului, a anunţat managerul tehnic al Viitorului.

Hagi a vorbit şi despre momentul de cumpănă din cariera lui Ianis, momentul în care a reuşit să îl răscumpere după transferul la Fiorentina.

“Atunci a fost cel mai dificil, cei de acolo nu voiau să se întâlnească cu mine. El avea o presiune foarte mare, nu dormea nopţile. Până la urmă într-o zi s-a rezolvat” – a povestit Hagi.

Ofertele pe numele lui Ianis Hagi au fost din ce în ce mai bune după participarea cu naţionala U21 la EURO 2019. Acum, doar trei echipe au rămas în cursă, iar Hagi spune că decizia este o chestiune de zile.

Va veni decizia finală, mâine sau poimâine, nu ştim. Nu s-a putut face transferul înainte de European. Apoi, lucrurile au mers mai bine şi au apărut tot mai multe oferte. Noi a trebuit să analizăm. Cel puţin 3-4 echipe au vorbit concret, cu oferte clare: de la bani foarte mulţi, la bani mai puţini. Banii nu au contat în aceste discuţii, fundamental e proiectul şi echipa. De la Bayern nu au fost contacte. De la Barcelona au fost discuţii, la fel a existat interes de la o echipă mare din Anglia. Noi sperăm să luăm decizia cea mai bună pentru el. Eu zic că suntem aproape – a spus Hagi la Digi Sport.

Hagi este convins că Ianis se va impune la noua sa echipă, indiferent de decizia pe care o va lua.

“Ştiu că este dorit foarte mult de antrenor, de antrenori, de directorii sportivi. Echipa care îl va transfera îl va ajuta să se adapteze şi să iasă în relief. Nu mai este nici el la fel de tânăr. Mi-a spus ‘sunt pregătit pentru orice’ şi am încredere în el” – a explicat Hagi.

Tot astăzi, preşedintele Viitorului a dezvăluit că ruşii de la Spartak Moscova au făcut o ofertă concretă pentru Ianis Hagi. Spartak ar fi plătit peste zece milioane de euro pentru transferul internaţionalului român.

Spynews.ro