Transferul lui Ianis Hagi a fost parafat! Jurnaliștii italieni au anunțat cu ce club a semnat

Ianis Hagi este ca și acontat de Rangers care va plăti clauza de 5 milioane de euro pentru trecerea definitivă a internaționalului român pe Ibrox Park.

Astfel, cei de la Lazio, interesați de mijlocașul român vor trebui să negocieze cu Rangers aducerea românului în Serie A. Iar italienii sunt convinși că scoțienii vor cere un preț mult mai mare pentru a-l ceda pe fotbalistul de 21 de ani. Romanii își dau seama că le va fi greu să obțină un preț bun și deja s-au reorientat. Gazzetta.it susține că șefii ocupantei locului secund din Serie A au discutat deja despre transferul lui Mohammed Kudus, fotbalist care evoluează acum la Nordsjaelland.

Acesta a reușit 9 goluri în 19 meciuri de campionat jucate pentru fomația daneză în acest sezon. Ghanezul are 19 ani și o cotă de piață de 2,7 milioane de euro. Ianis Hagi a fost adus împrumut de Rangers de la Genk la începutul acestui an, iar evoluțiile sale i-au convins pe șefii trupei din Glasgow să activeze clauza de cumpărare a jucătorului stabilită de cele două părți.

CITEȘTE ȘI –>> La mulți ani, Miodrag Belodedici! Fostul mare fotbalist împlinește astăzi 56 de ani

Spynews.ro