Transferul lui Ben Youssef la CFR a fost blocat! Vezi motivul incredibil din spatele mutării

Negocierile dintre fundaşul central Ben Youssef şi CFR Cluj s-au finalizat, iar jucătorul ar fi trebuit să semneze astăzi contractul cu campioana.

După ce a ajuns să rămână doar cu doi fundaşi centrali de meserie în lot, Dan Petrescu s-a reorientat rapid. I l-a cerut şefilor de la Cluj pe fostul fundaş central de la Astra Giurgiu, Ben Youssef. Acesta şi-a dat acordul să vină la CFR Cluj din postura de jucător liber de contract, potrivit gsp.ro.

syam ben youssef

Acum, toate planurile celor de la Cluj au fost date peste cap. Transferul fundaşului a intrat în impas. Motivul din care ar fi blocat transferul ar fi clubul la care acesta a evoluat ultima oară. Turcii de la Denizlispor nu vor să-i elibereze cartea verde jucătorului, act fără de care nu se poate realiza mutarea, informează Pro Sport.

Mai mult de atât, echipa turcă vrea să primească de la Ben Youssef 125.000 de euro. Din suma totală, 90.000 de euro reprezintă clauza de reziliere a contractului, iar 35.000 de euro este amenda pentru că s-a infectat cu Covid-19.

725.000 este cota jucătorului aşteptat la CFR, potrivit transfermarkt.com

Citeşte şi Marius Șumudică, la un pas de bătaie cu un oficial al clubului: “Ieșise pe stradă, înjura, nu se putea calma!”