Transferul lui Arlauskis la CFR, pericol pentru echipa națională? “Pe Bălgrădean nu îl mai poți chema!”

Clujenii sunt foarte aproape să îl repatrieze pe portarul lituanian Giedrius Arlauskis, rămas liber de angajament după despărțirea de arabii de la Al Shabab!

Unul dintre cei mai importanți jucători din angrenajul CFR-ului în ultimii ani, portarul Giedrius Arlauskis, și-a încheiat aventura la Al Shabab, după doar șase luni de la semnarea contractului. Potrivit ultimelor informații, lituanianul se află la Cluj, acolo unde urmează să stabilească ultimele detalii privind semnarea înțelegerii cu campioana României din sezonul trecut.

Basarab Panduru consideră că transferul lui Arlauskis înapoi la CFR îl va afecta atât pe Cristi Bălgrădean, cât și pe Mirel Rădoi. Fostul fotbalist este de părere că odată cu venirea lituanianului, șansele ca Bălgrădean să rămână titular scad semnificativ, iar acest lucru va conta și pentru selecționerul României, care este în căutarea unui portar pentru echipa națională, după retragerea lui Ciprian Tătărușanu.

balgradean cfr

“Îl aduci pe Arlauskis, de ce? Bălgrădean ar putea fi între ăia trei portari chemaţi de Rădoi, nu? Acum mi se pare că Rădoi nu mai poate să cheme un portar pe care echipa lui nu-l consideră bun. Nu are încredere totală în el. Arlauskis ţi-a dat dreptul să ai încredere în el. Arlauskis e un portar de mare clasă, a câştigat campionate şi cu CFR, şi cu FCSB. Probabil că asta se va întâmpla, vine Arlauskis, apără şi Bălgrădean trece pe bancă!, a declarat Basarab Panduru, potrivit Telekom Sport.

Plecat de la CFR Cluj în vara anului trecut, Arlauskis a bifat doar 9 prezențe în tricoul celor de la Al Shabab, formație la care a ajuns liber de contract de la fosta campioană a României.

1.500.000 de euro este cota de transfer a lui Giedrius Arlauskis, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Goalkeeper-ul a reușit să își treacă în palmares 5 titluri de campion al Ligii 1 ( 3 cu CFR Cluj, unul cu FCSB și unul cu Unirea Urziceni).

Citește și Arlauskis, așteptat la CFR Cluj: „Vom avea 3 portari extrem de valoroşi”