RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Transfer ratat? Fotbalistul ajuns pe lista lui Dan Petrescu s-a accidentat. Anunțul de ultimă oră al antrenorului său

Pentru Sergiu Buș meciul cu FC Botoșani a fost unul cu ghinion. Fotbalistul curtat și de FCSB a părăsit terenul purtat pe brațe de medicii de la Gaz Metan.  

Atacantul a călcat strâmb și a fost înlocuit după jumătate de oră de joc în meciul cu FC Botoșani. Accidentarea sa îl pune într-o situație dificilă pe Dușan Uhrin Jr.

„Buș s-a accidentat și nu mai avem atacanți în echipă acum. Nu știu cât de gravă e accidentarea lui, dar stă cel puțin o săptămână. Nu avem prea mulți jucători, pentru că Hora a terminat contractul, sunt niște probleme, nu e ușor. Fără atacanți nu putem câștiga, ăsta e adevărul. Eu sunt aici pentru a pregăti echipa pentru anul viitor și trebuie să lupt”, a fost declarația lui Dușan Uhrin Jr la sfârșitul meciului cu FC Botoșani.

Buș termină contractul cu medieșenii în această vară, iar Dan Petrescu l-ar dori la CFR în cazul în care rămâne descoperit în ofensivă.

„Noi avem atacanţi foarte buni la echipă, după cum ştiţi, Traore, Ţucudean, Omrani, Rondon. Şi Buş este un jucător bun şi, dacă este liber de contract, iar atacanţii noştri nu o să mai continue aici, eu zic că este un jucător interesant.

Sunt foarte mulţi jucători în România care sunt interesanţi şi e şi el pe această listă. Un jucător care a demonstrat că merită să joace la un nivel bun”, a spus antrenorul CFR-ului despre vârful celor de la Gaz Metan.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Atenție, FCSB! FC Botoșani vine tare din spate după victoria cu Gaz Metan. Urmează duelul direct pentru podium

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare