RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Transfer între „feroviari”. Ivica Zunic a semnat cu Rapid!

Rapid a anunţat încă un transfer, al şaptelea în perioada de pauză competiţională! Fundaşul central Ivica Zunic, ultima oară la CFR Cluj, a semnat pe un an şi jumătate cu giuleştenii.

Zunic nu a mai avut loc în planurile campioanei din Liga 1, pentru care a bifat cinci meciuri în campionat şi unul în Cupa României.

Fundaşul central de 1,97cm a fost cel mai bun apărător din campionatul azer în sezonul 2019-20, atunci când a evoluat şi în Europa League pentru Qabala.

Austria Viena II, Mattersburg II, Stegersbach, Tychy 71, Volyn Lutsk, Orenburg, Chernomorets Odessa, Atyrau, Qabala şi CFR Cluj sunt echipele pentru care jucătorul în vârstă de 32 de ani a evoluat de-a lungul carierei.

„Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Rapid, dar mai ales despre suporterii lui. Știu că Rapid este o echipă mare în Europa, au jucat în fazele finale ale Cupei UEFA cu ceva timp în urmă. Sunt foarte fericit să ajung aici, este un proiect de viitor, există ambiția de a se promova, iar acest lucru m-a făcut să accept, refuzând alte trei oferte din Liga 1. Vreau să stau aici mai mulți ani și să ajung în topul fotbalului românesc cu Rapid”, a spus Ivica pentru fcrapid.ro.

Rapidiştii vor avea parte de un stagiu de pregătire de zece zile înainte de reluarea sezonului. Echipa lui Nicolae Grigore se va pregăti la Snagov în perioada 25 ianuarie – 5 februarie.

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare