Transfer în impas! Ferreira refuză FCSB

Schimbul anunţat de Gigi Becali, Bălaşa la Craiova şi Tiago Ferreira la FCSB, s-a produs doar pe jumătate deocamdată.

Dacă Mihai Bălaşa a ajuns deja în Bănie şi a semnat un contract pe trei ani cu Universitatea, portughezul în vârstă de 26 de ani refuză să meargă la FCSB.

Gazeta Sporturilor scrie că fundaşul central nu vrea să ia în calcul o mutare la vicecampioana din Liga 1. Ferreira ar fi fost ameninţat chiar că va fi trimis la echipa a doua a clubului, în Liga a 3-a.

Oficialii din Bănie vor avea o nouă rundă de discuţii cu jucătorul pe care vor să îl convingă să accepte plecarea la FCSB.

Fundașul central portughez Tiago Ferreira de la CS Universitatea e cotat la 900.000 de euro și venit în Bănie în iulie 2017, de la Uniao Madeira, liber de contract. Tiago a jucat la toate naționalele de juniori ale Portugaliei și la U21, însă nu și la naționala de seniori.

„L-am luat pe Tiago Ferreira de la Craiova. Dacă vreau să facem schimb să-l dau pe Bălașa. Și am zis în secunda 1 că da. Jucătorii nu prea voiau să accepte, dar până la urmă au acceptat. Nu l-am văzut niciodată jucând pe Ferreira. Dacă e mai rău decât Bălașa, m-am păcălit” ,  a fost declaraţia prin care Gigi Becali a anunţat schimbul verii în Liga 1.