Transfer cu scandal la CFR: ,,Ne-a dezamăgit! Ne-a tot dus cu zăhărelul”

CFR Cluj vrea un nou titlu în Liga 1, ca mai apoi să încerce din nou să acceadă în grupele unei competiţii europene, fie Champions League sau Europa League.

Pentru a realiza acest obiectiv, cei de la CFR Cluj ştiu că au nevoie de îmbunătăţiri la nivelul lotului, iar pentru asta s-au înţeles deja cu un nou fundaş, care va veni din vară, de la o echipă din Liga 1. Rachid Bouhenna, fundaşul central al celor de la Sepsi, a anunţat că s-a înţeles cu cei de la CFR Cluj pentru un contract din vară.

119135585 3261063357345513 1269024286144087159 o

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, a vorbit despre alegerea pe care a făcut-o fundaşul de 29 de ani. Acesta se declară dezamăgit de Bouhenna şi este de părere că fundaşul s-a înţeles cu CFR încă de la începutul anului.

,,Ne-a dezamăgit. Chiar am vorbit cu el acum două săptămâni, ne-a tot dus cu zăhărelul, că nu a semnat, că se mai gândește.

Cred că a semnat cu CFR nu acum, nici în urmă cu 2-3 săptămâni, ci din decembrie sau ianuarie 2021. Așa cred eu.

987311 atilla hadnagy

Acum pot să mă gândesc la acel «roșu» pe care l-a luat? Pot! Nu-l acuz, dar am dreptul să fiu suspicios. Avea «galben», la pauză, Leo, care avea Covid-19, a discutat cu el la telefon, i-a spus să fie atent! Ce a făcut el? Exact pe dos! A intrat cu două picioare, să fie sigur că ia «roșu». Plus că nu avea ce căuta în acel loc, pe partea stângă.

Foarte dubios ni s-a părut acel episod. Am tăcut, dar ne-a lăsat un gust amar. Acum că vedem că se confirmă tot ce gândeam, ne dezamăgește crunt. Dacă mergea la FCSB sau Craiova chiar tăceam. Uite, înaintea meciului cu CFR din play-off, când a aflat că e în afara lotului, s-a dus glonț la Leo. Era și mincinos! De ce nu a venit să ne spună că a semnat? El cerea explicații de ce nu e în lot.

Așa neserios? Să pleci pe furiș? Pentru acest comportament va fi în afara lotului. Ba chiar ne gândim să-i dăm banii și să plece. Să nu ne mai încurce nici el pe noi, nici noi pe el. Ce sens are? Nu mai are rost să-l ținem. Ne-a mințit. Am un mare semn de întrebare pentru ce a făcut la acel meci cu CFR. Am voie să am suspiciuni! A fost dubios. Să fie sănătos! Noi aici nu avem nevoie de astfel de caractere.

hadnagy

Nu-l înțeleg de ce nu a spus? OK, nu juca meciurile cu CFR Cluj, dar intra cu siguranță în toate celelalte meciuri. Avem exemplul Safranko! A semnat, dar joacă! Pentru că e un caracter deosebit, un băiat care muncește și bagă piciorul, deși din vară pleacă. Putea lua exemplu.

Leo a avut mare încredere în Bouhenna. L-a pus căpitan, i-a dat credit total. Cum ne-a răsplătit el? Ne-a mințit! Să nu uite că acest club l-a luat din a doua ligă scoțiană și l-a făcut fotbalist de cel mai înalt nivel. Păcat că s-a comportat așa! Poate vede și CFR ce caracter a luat.”, a declarat Hadnagy, pentru GSP.

30 de meciuri a jucat în acest sezon pentru Sepsi fundaşul cotat la 650.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

bouhenna

Citeşte şi CFR Cluj, văzută din nou drept campioana Ligii 1: ,,Nu joacă cel mai frumos fotbal, dar sunt eficienţi”