Transfer acceptat! Denis Haruţ merge la FCSB

FCSB bifează al doilea transfer al iernii, după Radunovic! Gigi Becali s-a înţeles cu FC Botoşani pentru a-l achiziţiona pe Denis Haruţ, iar internaţionalul de tineret îşi poate face bagajele pentru cantonamentul din Antalya.

Internaţionalul de tineret evaluat la un milion de euro are cale liberă spre FCSB. Valeriu Iftime a confirmat că a bătut palma cu Gigi Becali pentru transfer.

Eu m-am înţeles cu domnul Becali, iar suma este apropiată de ce am vrut noi. Nu pot să vă spun cât, dacă vrea domnul Becali. Mai sunt câteva mici detalii, în primul rând jucătorul aşteaptă nişte răspunsuri. Nu e vorba de bani, nu este înnebunit de aşa ceva, dar vrea să ştie ce-i rezervă domnul Becali pentru viitor. 

Denis este o copil extraordinar, atât ca fotbalist, cât şi ca minte, o să vedeţi. Nu o spun ca să-mi vând marfa, cum se zice, pentru că normal nu văd ce mai poate face ca transferul să pice. Cel puţin din partea noastră“, a declarat Iftime pentru Digi Sport.

denis harut 2

 

FCSB va plăti aproape 800.000 de euro pentru Haruţ, iar FC Botoşani va păstra 20 de procente dintr-un transfer ulterior al jucătorului.

Născut la Timişoara, Denis Haruţ are 21 de ani şi a debutat la FC Botoşani, în sezonul 2016-2017. Primul său meci în Liga 1 a fost chiar unul împotriva FCSB. Internaţional de tineret, fundaşul dreapta are cinci selecţii în reprezentativa condusă de Adrian Mutu.