Universitatea Craiova, deținătoarea Cupei României, a avut noroc la tragerea la sorți de astăzi. În sferturile de finală, oltenii vor întâlni singura echipă dintr-o divizie inferioară, FK Csikszereda Miercurea Ciuc, care joacă în Liga a 3-a.

Meciul se va juca la Miercurea Ciuc, la finalul lunii februarie. Programul exact urmează să fie stabilit.

Ciucanii au produs marea surpriză a optimilor de finală, după ce au eliminat Dinamo București la loviturile de departajare.

Suntem favoriți, e normal. Dar trebuie să fim foarte inteligenți când jucăm cu această echipă. Am văzut ce a făcut Dinamo cu ei. Sper că vor fi condiții bune, din punctul de vedere al vremii și al gazonului, potrivite pentru un sfert de finală în Cupa României. Miercurea Ciuc a făcut o treabă foarte bună, pentru că e o echipă de Liga a 3-a.

Cred că în sferturile de finală nu pot fi meciuri ușoare. Este important să ajungem în semifinale. Este gândul nostru să câștigăm. Anul trecut, am făcut o treabă foarte bună, am câștigat Cupa„, a spus Mangia.

Declarație Devis Mangia

🎙 Declarația antrenorului Științei referitoare la tragerea la sorți din Cupa României.#BataliaPentruCupa#JurnalDeCantonament#Antalya2019

Publicată de Universitatea Craiova pe Joi, 17 ianuarie 2019