RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Tragedie pentru un fost sportiv! Reacția polițiștilor după ce l-au găsit fără suflare într-o mlaștină

Sportul mondial este lovit din nou de o veste cutremurătoare!

Tragicul eveniment a avut loc de această dată în Statele Unite ale Americii și i-a înspăimântat pe toți fanii unuia dintre sporturile “rege” de peste ocean. Concret, un fost jucător de golf a fost găsit mort într-o mlaștină lângă un teren de joc, după ce a încercat să-și caute mingea. Autoritățile l-au găsit fără suflare chiar în mijlocul iazului și sunt de părere că este vorba de un înec.

Hermilo Jazmines (74 ani) juca golf cu un prieten la East Lake Woodlands Country Club, din Oldsmar, Florida. După ce a ieșit din gaura numărul trei, s-a urcat în mașinuță și a plecat să caute mingea pe care o lovise. Atunci a fost văzut ultima dată. Mașinuța și crosa de golf ale acestuia au fost găsite lângă respectiva mlaștină.

profimedia 0597453798
Sursa foto: Profimedia Images

Ajunși în scurt timp la locul faptei, polițiștii l-au căutat mai întâi în pădurea din apropiere, după care a chemat scafandri. După ce cadavrul a fost găsit, a fost dus la autopsie. Până la așteptarea rezultatelor, moartea lui Hermilo Jazmines poate fi considerată o cădere accidentală sau o boală bruscă.

CITEȘTE ȘI –>> Fotbalist celebru, condamnat la închisoare după ce l-a bătut pe un tânăr cu bâta de baseball!

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare