RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Tragedie în fotbalul românesc! A murit după o lungă suferință: “Mi-am pus de multe ori întrebarea, de ce eu?”

O nouă tragedie în sportul rege! Un fost fotbalist și antrenor român a încetat din viață, joi, după o lungă suferință.

Acesta suferea de scleroză laterală amitrofică (ALS), boală ce a atacat celulele nervoase care controlează mişcarea voluntară. Din această cauză, mişcarea mâinilor, picioarelor şi a muşchilor feţei a devenit extrem de dificilă.

Cu toate acestea, a luptat din toate puterile cu boala nemiloasă.

Fostul jucător al echipelor FC Brașov și Precizia Săcele, Adrian Drăgănoiu, a murit la vârsta de 50 de ani, după o lungă și grea suferință.

Am sperat într-o minune, dar nu a fost așa. E tare greu! Nu pot să cred că Adi ne-a părăsit! Peste câteva zile era ziua lui!”, a spus Sandu Dragănoiu, tatăl lui Adrian, conform Monitorul Expres.

În ciuda diagnosticului cumplit, Adi a luptat din toate puterile cu boala. „Speranţa şi credinţa mă ţin în viaţă. Nu o să mă plâng. Mi-am pus de multe ori întrebarea, de ce eu? Am fost la preotul Vasile Antonie Tămaş şi dânsul m-a încurajat să lupt în continuare. Cred în Dumnezeu. Ştiu că boala nu poate fi învinsă, ci doar stopată evoluţia. Le mulţumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de mine în acestă luptă. Numărul lor este impresionant“, spunea Adrian Drăgănoiu, în urmă cu trei ani, potrivit sursei citate.

1615492249683

Drăgănoiu a evoluat trei sezoane pentru FC Braşov în prima ligă în anii ’80-’90. Ulterior a jucat timp de un deceniu la Precizia Săcele, în divizia secundă, unde a fost căpitan. După ce și-a agățat ghetele în cui, Adrian Drăgănoiu a antrenat echipa de fotbal la CSS Braşovia.

Citește și Tragedie în fotbal! Un atacant a murit la doar 25 de ani, după ce a încercat să traverseze înot un râu

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare