VIDEO | Tradiția e în B! Derby cu de toate în Regie, între Rapid și Farul!

Rapid și Farul au remizat, 0-0, în derby-ul primei etape din B, însă meciul a fost alert, iar în tribune a fost spectacol. 

Tradiția și tribunele pline sunt în B! Peste 8.000 de oameni au venit în Regie la derby-ul Rapid-Farul. 

 Au fost și ceva incidente, în momentul în care fanii Farului au ajuns în peluză însoțiți de ultrași steliști din Peluza Sud, cu care sunt înfrățiți.

galerie farul la rapid

Constănțenii au aruncat petarde în teren și au intrat în conflict verbal cu rapidiștii. Giuleștenii au vrut să avanseze spre galeria oaspeților, însă au fost împiedicați de forțele de ordine. Un fan al Rapidului a fost reținut.

galerie farul la rapid

Prima repriză s-a disputat sub presiunea debutului și a importanței derby-ului, însă, după pauză, s-a jucat mai deschis.

Farul a fost însă echipa care a luat prim-planul, iar giuleștenilor le-a trecut glonțul pe la ureche. De mai multe ori.

Farul a ratat prima mare ocazie în minutul 47. Adrian Stoica, singur în careul Rapidului, a tras din prima și l-a scos în evidență pe Drăghia. Probabil că dacă nu s-ar fi grăbit, ar fi schimbat tabela…

În minutul 52, același Stoica a scapat iar cu Drăghia. Portarul giuleștenilor a intervenit din nou magistral și și-a salvat echipa. 

Rapidul a replicat în minutul 58. Sefer l-a pus la încercare pe Muțiu, din lovitură liberă.

La poarta cealaltă a fost din nou pericol maxim. Încă o dată, Draghia a intervenit salvator în minutul 61. 

Farul a rămas în inferioritate numerică în minutul 80, când centralul Andrei Moroiță i-a arătat lui Cruceru cel de-al doilea galben, pentru că a lovit puternic mingea după fluierul arbitrului.

Meciul s-a încheiat cu o ocazie în contul bucureștenilor, Muțiu intervenind excelent la șutul centrare, cu efect, trimis de Hlistei.