Gigi Becali vrea să câștige titlul cu orice preț în următorul sezon!

Patronul FCSB este dispus să facă sacrificii pentru a transfera jucători foarte buni care să aducă titlul în vitrina roș-albaștrilor după 4 ani.

După ce l-a adus pe Ionuț Vînă (24 ani, mijlocaș) de la Viitorul, Becali a vorbit despre fotbalistul pe care a pus ochii încă din iarnă: Alexandru Pașcanu. Fotbalistul este legitimat pentru Leicester, însă acesta a jucat doar pentru echipa U23 a clubului.

La EURO, Pașcanu a avut prestații solide care l-au făcut o țintă pentru mai multe cluburi. În afară de FCSB, CFR s-a înscris și ea în cursa pentru semnătura internaționalului U21.

Gigi Becali este dispus să facă sacrificii imense pentru a-l transfera pe Pașcanu. Patronul FCSB a explicat că dacă fundașul va semna cu roș-albaștrii, acesta își va face o fermă la care să muncească părinții jucătorului. Familia fotbalistului lucrează în prezent la o fermă de căpșuni din Anglia.

400.000 de euro este cota de piață a lui Pașcanu, potrivit transfermarkt.com.

”A vorbit și MM cu Alex Pașcanu. El negociază și cu CFR Cluj. Pune niște condiții… vrea să joace titular. Eu nu am negociat cu el, nu am vorbit cu el.

E băiat deștept. Îmi place de el. Dacă semnează cu Steaua, nu îi mai las pe părinții lui să muncească la fermă. La revedere! Îi aduc și pe ei în țară. Îmi fac o fermă numai ca să îl iau pe Pașcanu!” a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Citește și Sepsi i-a fixat prețul lui Florin Ștefan! Avertisment pentru Gigi Becali: ”Am primit oferte din Rusia și de la Craiova”