RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Tottenham-ul lui Mourinho nu-l sperie pe Iftime: ”Nu mă tem, sincer!”

FC Botoșani poate da peste Tottenham în turul trei preliminar Europa League, însă Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, nu se teme.

Dacă va trece de echipa macedoneană Shkendija, FC Botoșani poate da peste Tottenham în turul trei. Formația lui Mourinho va întâlni în turul doi preliminar Lokomotiv Plovdiv.

Iftime este în culmea fericirii după ce a auzit că poate da peste gigantul din Premier League. Patronul moldovenilor nu se teme de londonezi și anunță că Botoșani sa are șansa ei în duelul de foc.

”Tottenham? Vai de capul meu. La Botoșani? Senzațional! Stați să respir, mai întâi, să-mi revin. E un vis frumos să vină o astfel de echipa la Botoșani.

Ar fi extraordinar să și câștigăm. Nu mă tem, sincer. Respectul cuvenit, pălăria ridicată până la cer, dar avem șansa noastră. Păcat că e fără spectatori, dar e o veste extraordinară. Dacă picăm, o să picăm de pe un cal mare.” a declarat Iftime pentru DigiSport.

Citește și BREAKING NEWS | Tottenham poate veni în România! FCSB, CFR și Botoșani își cunosc posibilii adversari din turul trei preliminar Europa League

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare