Toţi suporterii dinamovişti au lăsat supărările deoparte pentru obţinerea licenţei! Ce sumă a virat ADPD în conturile clubului

După ce spaniolul Pablo Cortacero a dispărut din viaţa echipei Dinamo, de destinul clubului din Ştefan cel Mare se ocupă acum suporterii.

După ce au achitat salariile jucătorilor, următorul pas important pe care trebuie să îl facă fanii ,,câinilor” este să obţină licenţa pentru următorul sezon al Ligii 1.

adpd vs ddb

Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo (ADPD) a făcut un anunţ, marţi, că a virat în conturile clubului Dinamo suma de 25.000 de euro, pentru a ajuta la obţinerea licenţei pentru sezonul următor.

,,Situația complicată privind obținerea licenței ne obligă să facem tot ce ne stă în putință pentru ca Dinamo să treacă peste acest obstacol.

Dinamo suporteri

În urma mesajelor primite din partea suporterilor cotizanți în cadrul proiectului socios ADPD, Consiliul Director al Asociației s-a întrunit pentru a găsi modalitatea legală prin care întreaga sumă rămasă să ajungă în contul echipei Dinamo, respectiv 118.426 lei (n.r circa 25.000 de euro).

S-a hotărât ca Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo să cumpere de la club 500 de tricouri oficiale de joc , care odată achiziționate vor fi trimise apoi tuturor membrilor cotizanți ai Asociației. În acest mod putem ajuta în demersul de obținere a licenței, iar voi, cei care ați luat parte la acest proiect îndrăzneț, veți primi câte un tricou oficial Dinamo. Totul pentru Dinamo!“, au anunţat cei din ADPD, printr-un comunicat pe Facebook.

De 830.000 de euro este nevoie la club, pentru ca Dinamo să evolueze şi în sezonul 2021-2022 în Liga 1, în urma obţinerii licenţei.

Dinamo3 1

Citeşte şi  Cortacero&co, luați din nou la țintă de dinamoviști: „Stau aici doar să fure niște sume de bani!”