Toți ochii pe Viitorul lui Gică Hagi: ”Oferim pieței mulți jucători interesanți!”

Viitorul Constanța a anunțat, prin vocea directorului general Cristian Bivolaru, că vinde din nou jucători.

De-a lungul anilor, formația de la Ovidiu a oferit cluburilor din Liga 1 jucători cu potențial care au confirmat. Florinel Coman la FCSB sau Alexandru Cicâldău la Universitatea Craiova sunt doar două exemple. 

În acest sezon, formația de la Ovidiu a ajuns în premieră în play-out, iar în această vară formația lui Gică Hagi își va vinde din nou ”perlele”.

Pe lista celor care pot fi transferați de la Viitorul se numără Boboc și Ghiță, internaționali U21, Iancu, unul dintre golgheterii Ligii 1, de Nooijer, jucător pe care Becali a anunțat că vrea să îl transfere, dar și Louis Munteanu, puștiul minune de 17 ani care a reușit o ”dublă” împotriva Craiovei în ultimul meci amical.

”Mi-e greu să spun acum. Boboc şi Ghiţă sunt printre cei mai vandabili jucători de la noi, alături de Iancu, Bradley de Nooijer, Căbuz, Louis Munteanu. Oferim pieţei mulţi jucători interesanţi.

Ne-am dorit întotdeauna să ajungem la o stabilitate financiară care să ne permită să nu vindem mai mult de doi jucători într-o perioadă de transferuri, pentru a ne asigura astfel bugetul.” a anunțat Cristian Bivolaru la ProX.

viitorul cristian bivolaru

Citește și Bogdan Andone dă cărțile pe față! Ce relație a avut, de fapt, cu Gnohere la FCSB