Torje n-ar spune ‘nu’ unei oferte de la Dinamo! “Trebuie să se regleze toate treburile financiare”

Gabriel Torje (30 de ani) speră să își găsească o nouă echipă în 2020, având în vedere că este liber de contract din vara acestui an. Mijlocașul nu ar spune ‘nu’ unei reveniri în Liga 1, dar avertizează că Dinamo trebuie să se stabilizeze din punct de vedere financiar înainte de a lua în calcul o eventuală ofertă din Ștefan cel Mare.

Torje a jucat ultima dată pentru Sivasspor, în prima ligă din Turcia. Cota lui piață a scăzut la 550.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Fostul internațional român a jucat la Dinamo în perioada 2008-2011 și în 2018 (sub formă de împrumut).

Trebuie să-mi găsesc echipă în ianuarie. Sunt liber de contract și vreau să mă reapuc de fotbal. Nu m-a sunat aproape nimeni din Liga 1. Doar cu două echipe am avut discuții, dar nu avansate. Nu refuz o ofertă din Liga 1, dar trebuie discutat.

Urmăresc fotbalul românesc. Dinamo trece printr-o perioadă grea. Mai sunt meciuri de jucat. Trebuie să se regleze toate treburile financiare acolo. Atât timp cât nu e liniște din punct de vedere financiar, jucătorii nu vor fi la un nivel foarte bun psihic. Acest lucru poate afecta foarte mult echipa“, a spus Gabriel Torje.

Publicată de Gabriel Torje pe Miercuri, 14 februarie 2018