VIDEO | Vești proaste pentru FCSB! Toni Petrea: “Nu am reușit să recuperăm din jucătorii accidentați”

Antrenorul “roș-albaștrilor”, Toni Petrea, a prefațat duelul din această rundă a play-off-ului din Liga 1, contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe!

FCSB a reușit grație victoriei din meciul cu Academica Clinceni să își recapete fotoliul de lider al campionatului, iar acum așteaptă vizita celor de la Sepsi. Formația lui Toni Petrea nu concepe să rateze și în acest an cucerirea Ligii 1 și pentru asta își dorește să nu facă vreun pas greșit până la finalul sezonului.

Cu doar o zi înaintea confruntării cu covăsnenii, antrenorul “roș-albaștrilor” a făcut o scurtă analiză a partidei de mâine seară și consideră că elevii lui Leo Grozavu vor fi o nucă tare pentru echipa sa. Ulterior, Petrea s-a arătat foarte îngrijorat din cauza faptului că nu a reușit să recupereze din jucătorii indisponibili în acest moment din cauza problemelor medicale.

petrea

“Timpul cam scurt între cele două partide… Abia am apucat să ne refacem. Asta este, trebuie să ne adaptăm cu acest ritm, avem jocuri dificile cu adversari din ce în ce mai buni. Întâlnim un adversar pe care în campionat nu am reușit să îl învingem și cred că asta trebuie să fie o motivație în plus pentru noi pe lângă faptul că vrem să câștigăm meciul și să rămânem în continuare pe primul loc.

Până la urmă, fotbalul este un sport de contact. Totul dacă e până la limita regulamentului cred că este ok. Faptul că întâlnim o echipă mai agresivă ca stil nu trebuie să ne afecteze pe noi. Trebuie să ne vedem de ceea ce avem de făcut, să dăm drumul mai repede la minge, să nu ajungem în situația să intrăm într-un contact în zone neutre cu adversarul și cred că arbitrajul va fi unul foarte bun.

Citește și Un jucător de la FCSB a izbucnit în plâns după ce a fost schimbat la meciul cu Academica Clinceni

Cred că asta avantajează pe toată lumea, să dispunem de suprafețe bune de joc, pentru ca spectacolul fotbalistic să fie unul pe măsură, ca jucătorii să aibă plăcere să evolueze și să le dea o încredere mai mare în potențialul lor de exprimare. Mă bucură faptul că la Giurgiu beneficiem de o suprafață destul de bună de joc.

Din nefericire, nu am reușit să mai recuperăm din cei care erau cu probleme medicale. În două zile, nu aveam ce să facem prea mult. Momentan, suntem la același nivel, cu același lot de jucători. Sper să nu apară și alte probleme pe parcurs.

Din ce am discutat și cu el (n.r. Andrei Miron), și cu staff-ul medical, el nu a pierdut foarte mult cu această accidentare. A jucat destul de multe meciuri înainte, are ritm de joc, cred că ar putea să ducă meciul fără probleme. Rămâne de văzut dacă va intra din primul minut”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă.

Citește și Cine va arbitra meciul FCSB – Sepsi, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii I