Toni Kroos, mijlocașul lui Real Madrid și al naționalei Germaniei, l-a criticat aspru pe Leroy Sane. Kroos este de părere că Sane are probleme de atitudine care îl împiedică să performeze la nivelul maxim.

Sane (22 de ani) nu a făcut parte din lotul Germaniei la Cupa Mondială, dar selecționerul Joachim Low l-a convocat pentru meciul cu Franța din Liga Națiunilor.

Mijlocașul pare să fi intrat și în dizgrația lui Pep Guardiola la Manchester City. Sane a bifat doar 30 de minute în noul sezon de Premier League.

Uneori am senzația că limbajul corporal al lui Leroy transmite că este același lucru dacă pierdem sau câștigăm. Este un jucător care are toate calitățile pentru a ajunge de clasă mondială, dar uneori trebuie să-i fie reamintit faptul că trebuie să joace mai bine, să dea totul. Dacă performează la nivel înalt, e o veritabilă armă. Viteza lui, piciorul stâng, calitățile lui sunt clare.

Poate că selecționerul i-a analizat performanțele la echipa națională și nu a fost mulțumit. A jucat fantastic pentru Manchester City anul trecut, dar Pep Guardiola are aceeași problemă în acest moment – încearcă să scoată ce e mai bun din el„, a spus Toni Kroos, citat de BBC.

Leroy Sane a câștigat premiul pentru cel mai bun tânăr jucător din Premier League în sezonul 2017-2018, după ce a reușit 10 goluri și 15 pase decisive.

Mijlocașul ofensiv are 11 selecții la echipa națională a Germaniei și o cotă de piață de 90 de milioane de euro.