Toată lumea la picioarele lui Pițurcă! ”Când intră în cabină, îngheață toată lumea. Impune respect!”

Era Pițurcă a început la Craiova, iar noul manager general al oltenilor este lăudat de toată lumea.

Marius Șumudică crede că odată cu revenirea lui Pițurcă în Bănie șansele Universității Craiova de a lupta pentru titlu au crescut. Tehnicianul român a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui ”Piți”, acesta explicând că impune respect și va controla complet vestiarul.

Aproximativ 2000 de olteni au fost prezenți la primul antrenament oficial din era Pițurcă. Primul mecioficial pentru marele antrenor va fi derby-ul cu FCSB, din etapa cu numărul 9 a Ligii 1.

”Pițurcă, la Craiova? Venirea lui va crește, cu cel puțin 35-40%, șansele echipei de a se bate la titlu. Impune respect. În primul rând, numai când îl vezi. E un tip care se îngrijește, care arată bine, din punct de vedere masculin, un bărbat, un bărbat care are personalitate. Un om care atunci când păsește în cabină, trebuie să înghețe toată lumea. Eu așa îl văd.

 Și eu am personalitate, dar s-a mai pus ceva, așa, pe colăcel, ceea ce nu e profesional. Dar, Pițurcă, la cum arată, ca să nu mai vorbim de fotbal, că nu e cazul. Va controla vestiarul, se va implica” a declarat Marius Șumudică pentru DigiSport.

Vezi și VIDEO | Sărbătoare la Craiova! 71 de ani de la înființarea clubului. Bancu și Borța au dat autografe

Spynews.ro