Gigi Becali a explicat strategia transferurilor de la FCSB către alte cluburi și a lăsat să se înțeleagă că Olimpiu Moruțan nu va pleca în această iarnă. 

Cu toate că lui Moruțan (19 ani) îi va fi greu să prindă minute suficiente la FCSB, Gigi Becali lasă se înțeleagă că nu-l va împrumuta la o echipă unde să joace mai mult.

Eu am mai spus, toată echipa este de vânzare, dar contează mult oferta. Multă lume mă întreabă de Moruțan, dacă am oferte pentru el. Păi, ce facem îl luăm la 19 ani ca să-l vindem mai apoi la 19 ani și jumătate? Nu, îl dăm pe la 22 de ani. De abia peste doi ani o să vorbim de Moruțan. Până atunci, să stea la Steaua, să câștige cât mai multe trofee și să devină cel mai bun. 

Eu nu fac d-astea, să cumpăr un jucător cu un milion de euro și să-l dau pe trei milioane. Eu îl iau cu un milion și-l dau cu 30, 40 de milioane sau îl dau cu 100.000 de euro ca să scap de el. Păi ce, nu s-a mai întâmplat cu unul care acum este golgheter? (n.r. – George Țucudean). I-am dat eu 90.000 de euro ca să plece”, a spus Gigi Becali, potrivit Digisport.