Țiriac e convins că Halep a dat lovitura: “A avut un mare succes!”

Simona Halep speră să revină în topul tenisului feminin, iar Ion Țiriac e convins că românca a făcut o alegere excelentă.

Fostul mare jucător pariază pe Darren Cahill și e convins că Halep va încheia anul pe podium.

„Darren e un om care a avut un mare succes cu Simona la Roland Garros și asta i-a rămas ei în minte. E o treabă «importantisimă», cum spune toată lumea, ca să fie încrederea asta între doi oameni care colaborează, cel de pe margine și cel din teren. Dar, la finalul zilei, pe teren, ești singur. Și nu îți poate da ăla sfaturi la fiecare minge. Și atunci trebuie să te descurci.

Sigur, pregătirea o faci cum crezi mai bine. Mai departe, n-aș putea să spun nimic decât că Simonei îi trebuie o pregătire fizică bună, dar nu atâta cât să termine un meci. Pentru că Simona are mult mai multă voință decât îi permite fizicul. Și atunci ea forțează fizicul cu voința. Atunci se rupe aici și colo”, a spus Ion Țiriac, conform gsp.ro.

„Simona merge în China unde e clar că pregătește Turneul Campioanelor. Mă aștept să facă o figură foarte frumoasă, chiar dacă până acolo nu trebuie să credem că va câștiga tot în China, dar la finalul anului va termina pe podium”, e convins Țiriac.

Spynews.ro