Ţintă nouă pentru FCSB. Becali a dezvăluit numele mijlocaşului dorit la iarnă

Gigi Becali a dezvăluit numele mijlocaşului central pe care şi-ar dori să îl transfere în pauza de iarnă. Finanţatorul FCSB a mărturisit că încă îl va mai monitoriza pe jucător înainte de a lua o decizie.

Ionuţ Vînă, de la Viitorul, este jucătorul care i-a atras atenţia lui Becali. În vârstă de 23 de ani, Vînă ar putea face pereche cu Dragoş Nedelcu în viziunea finanţatorului.

“Dacă revine Pintilii, nu mai avem nicio problemă. Dacă întârzie Pintilii, trebuie să luăm pe cineva. Caut de mult un mijlocaș, dar nu prea există în România. Am așa pe cineva, dar nu sunt convins de el. E român din Liga 1, dar nu mă convinge. E Vînă de la Hagi, dar nu sunt convins de el. Gică nu trebuie să se supere, să se bucure. Doar pe Vînă îl mai urmăresc de la Hagi” – a explicat Becali într-o intervenţie telefonică la Pro X.

ionut vina

Format la Academia Hagi, Vînă este evaluat în acest moment la 750.000 de euro pe site-urile de specialitate. În actualul sezon a înscris de două ori şi a oferit o pasă decisivă pentru Viitorul. În ultimele două sezoane, FCSB a plătit 8.7 milioane de euro pentru transferuri de jucători de la Viitorul. Roş-albaştrii i-au achiziţionat pe:

  • Florin Tănase – 2 milioane de euro
  • Florinel Coman – 3 milioane de euro
  • Dragoş Nedelcu – 2 milioane de euro
  • Romario Benzar – 1,7 milioane de euro