Gigi Becali este gata să plătească 800.000 de euro pentru un fundaş de 20 de ani din Liga 1. Jucătorul nu se gândeşte încă la un transfer la FCSB.

Ţinta FCSB pentru pauza de iarnă este Andrei Chindiş, fundaşul central de la FC Botoşani care a bifat 13 meciuri în actualul sezon din Liga 1. Valeriu Iftime, finanţatorul moldovenilor, vrea însă 3 milioane de euro pentru jucătorul dorit de Gigi Becali.

Chindriş şi Moruţan sunt colegi la naţionala de tineret, acolo unde au fost convocaţi pentru meciurile cu Finlanda şi Irlanda de Nord. Moruţan a ajuns la FCSB tot pe filiera Botoşani.

„Este mai greu de convins. Patronul de la FC Botoşani cere foarte mult pe el şi nu cred că o să ajungă la FCSB. Orice jucător şi-ar dori să joace la FCSB, dar vedem în iarnă ce se va întâmpla cu el. Noi îl aşteptăm cu drag dacă se face transferul” – a anticipat Olimpiu Moruţan.

„Eu momentan îmi doresc să joc cât mai bine şi să ajut echipa de club şi echipa naţională să câştige. Până la iarnă mai sunt două luni şi vreau să îmi văd de treabă. Dacă mă gândesc la viitor s-ar putea să îmi scadă randamentul şi nu vreau asta” – a explicat şi Andrei Chindriş.

Pe site-urile de specialitate, Chindriş este evaluat la 500.000 de euro. Botoşaniul cere de şase ori mai mult pentru fundaşul care a bifat 13 meciuri în actualul sezon din Liga 1.