VIDEO | Tiago Ferreira e optimist înaintea meciului cu FCSB: ”Avem apărarea de pe locul 2”

Universitatea Craiova se va deplasa la București duminică, 24 februarie, pentru partida cu FCSB. Tiago Ferreira, 25 de ani, a vorbit despre meciul cu roș-albaștrii.

”Leii” din Bănie nu au încasat niciun gol în 2019. Fundașul portughez Ferreira a explicat că apărarea Universității este foarte bună. Acesta este de părere că la formația din Bănie jucătorii se pregătesc ca să fie într-o formă cât mai bună, nu ca să fie titulari.

”Avem apărarea de pe locul 2. Doar CFR Cluj e în fața noastră. Echipa a crescut foarte mult în cantonament, ne apărăm mai bine și sper să ne menținem așa. Nu există titulari și rezerve, toți jucătorii ne pregătim ca să jucăm bine. Echipa s-a antrenat în cantonament, cu 3 sau 4 fundași. E bine că avem concurență pentru că ne antrenăm mai bine.” a declarat Tiago Ferreira la conferința de presă.

Conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB

🎥 #LIVE: Conferința de presă premergătoare meciurilor cu FCSB și FK Csíkszereda. Participă antrenorul Devis Mangia și fundașul Tiago Ferreira.#SustineStiinta#AsaELaCraiova#CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Vineri, 22 februarie 2019